e-Criterium notícies continua en e-Criterium noticias

Aquest mes farà dos anys que vaig començar a escriure aquest bloc.

De ser un bloc que acompanyava el projecte de la Web de participació ciutadana en salut  e-Criterium, ha passat a ser un bloc de responsabilitat pròpia.

Vaig començar en tres llengües: anglès, castellà i català. La pàgina anglesa e-Criterium News  fa mesos que està inactiva. Fins ara he mantingut el bloc en castellà i català, amb dues pàgines diferents: e-Criterium notícies, en català i e-Criterium noticias en castellà, amb traducció manual. A partir d’avui, he decidit mantenir el bloc en una única pàgina, amb articles  en castellà i català, indistintament, per tant, aquesta pàgina e-Criterium notícies, amb els post que ja estan escrits, en català, restarà online però inactiva.

Continuarà e-Criterium noticias, on podreu utilitzar, si és el cas, les eines de traducció automàtica (power Google) que si bé no substitueixen la traducció manual, son per a mi una solució acceptable i que  milloren dia a dia.

Així és que tant els col·laboradors del bloc com jo mateixa, utilitzarem l’idioma que vulguem (o més aviat el que coneixem) i vosaltres ho llegiu com vulgueu.

Tots els que esteu subscrits en aquesta pàgina, si us plau, heu de fer la subscripció a e-Criterium noticias,  ja sigui per mail o per lector, tal i com diu a la part dreta del bloc.

Fins al 15 de juliol, us seguiré informant, en aquesta pàgina en català, que s’ha publicat un nou article; desprès, ja funcionarà per la subscripció que hàgiu fet.

Moltes gràcies.

Olga

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: