Ciutadans, professionals i salut: Punt de trobada

És el títol de la XII Trobada PACAP (Programa d’Activitats Comunitàries en Atenció Primària) i III Trobada de participació comunitària per a la promoció de la salut, que se celebrarà a Palma de Mallorca, entre els dies 13 i el 14 de maig. Com diuen en la presentació, pretenen que serveixi per a l’intercanvi d’experiències de participació en intervenció comunitària en salut, així com per aprofundir en el seu debat.

I segur que ho aconsegueixen, ja que d’entrada han organitzat un fòrum de debat digital previ, PARTICÍPA, i hi han convidat  qualsevol persona que tingui alguna cosa a dir.

Em sembla una molt bona iniciativa la de Rafa Cofiño i Sebastià March, els facilitadors d’aquest Punto de encuentro, per això estem a la trobada, debatent i intercanviant opinions i experiències molt interessants.

De moment ja han penjat els documents aportats i recopilat les intervencions.

També podeu visitar el bloc de Rafa que es diu salud comunitaria

Una renglera d’informació addicional: el PACAP, és un programa de la semFYC Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària), que funciona des de l’any 1995, la qual cosa és fantàstica tenint en compte l’efímeritat  (substantivació d’efímer si existís) dels temps moderns.

Olga Fernández Quiroga

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: