Patient Opinion i e-Criterium

Aquest cap de setmana, l’equip e-Criterium vam estar treballant intensament gràcies a l’ajut dels nostres col·legues de Patient Opinion (PO)

James Munro, Director of Informatics and Research de PO, va tenir la generositat de venir a Barcelona i dedicar el seu temps i la seva intel·ligència per anar resolent, treballant principalment amb el nostre informàtic Josep, els problemes de software que ens estàvem trobant i veure si és possible donar un impuls definitiu al desenvolupament de e-Criterium.

Esgotador i alhora excitant. Fatigós i esperançador. Moltes vivències, però sobretot l’aplicació pràctica d’allò que anomenem compartir coneixement per tornar a generar-ne. En el nostre cas hem gaudit i ens hem beneficiat del treball que James i l’equip de PO han desenvolupat durant els darrers anys i espero que molt aviat puguem aportar la segona part, la generació de nou coneixement que, per descomptat, posarem al servei de la participació ciutadana al sistema sanitari. Per a la seva millora.

Sheffield Big Wheel

Sheffield Big Wheel por Shefftim

Barcelona desde Collserola por Fidel Soler

Barcelona desde Collserola por Fidel Soler

I serà de part d’aquesta ciutadania que rebrem coneixement nou per posar-lo a la roda, que circuli, que produeixi canvis, que ens impulsi a nosaltres a millorar.

Tant e-Criterium com Patient Opinion, apliquem al nostre funcionament intern els criteris i la filosofia que hem establert per desenvolupar els respectius projectes. I estem convençuts que molt aviat anirem fent una xarxa internacional de ciutadania participativa amb la qual continuarem treballant en col·laboració i compartint tot el que anem aprenent. La  “Sheffield Connection” com l’anomenem nosaltres, funciona.

Gràcies a James, a PO i molt aviat us presentarem el que hem après, posant en funcionament el Web e-Criterium.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: