Jornades sobre participació

Dues jornades sobre participació: una, organitzada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el títol de “La governança del Sistema de Salut, un procés participatiu”, on vàrem escoltar els representants del Departament, regidors i alcaldes de diversos  municipis, co-responsables als seus respectius territoris de les polítiques de salut i entitats ciutadanes que formen part dels  Consells de Salut de diversos Governs Territorials de Salut. Interessant  poder escoltar l’opinió de quasi tots els subjectes de participació encarregats de dur a terme la participació ciutadana.

jornada

L’altra jornada, organitzada per l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona amb el títol de: La participació: clau per enfortir i millorar la qualitat de la democràcia , també amb representants institucionals i diversos experts en el tema de la participació, debatent des d’una perspectiva acadèmica.

17jornada

Dues jornades diferents amb plantejaments i objectius diferents, de les quals espero que aviat puguem disposar de  les ponències i resums als respectius Webs. De moment, encara no hi són i l’enllaç que afegeixo, us mostra la convocatòria i el programa de la Jornada de la Diputació.

Un element comú a ambdues jornades: el poquíssim temps concedit als assistents per participar-hi. Paradoxa que apunto amb l’esperança que en properes ocasions, a més de “sobre” participació puguin ser “de” participació.

Olga Fernández Quiroga

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: