Que el bosc ens deixi veure l’arbre

I és que, al mateix temps que la grip, com deien al setembre els més de 40  professionals  bloguers del sector sanitari que van decidir ajuntar els seus esforços per llançar un missatge de tranquil·litat a la població, Gripe A ante todo mucha calma, continuen existint totes les malalties habituals: diabetis, asma, problemes psiquiàtrics, dolor crònic…i totes requereixen una atenció adequada.

A la Web Patient Opinion dels nostres col·legues anglesos, comprovem, pel relat d’una mare respecte al que li passa al seu fill, de quina manera el bosc tan atapeït de la grip porcina/A, dificulta el diagnòstic i  l’atenció adequada envers un pacient amb apendicitis.

Es tracta d’un jove  de15 anys que suposadament va passar la grip porcina, però, arrant dels intensos dolors d’estómac i malgrat que la infermera i el metge  ho relacionen amb una possible apendicitis, quan arriba a la sala d’urgències de l’hospital, sospiten que pateix  la grip porcina, l’aïllen i entre una cosa i l’altra passen 27 hores abans que pugui ser operat.

Malgrat que, afortunadament per aquestes dates s’ha anat recuperant un cert clima de normalitat i ja hi ha ha molta gent que ha passat la grip amb els tres/quatre dies de febrades, malestars, estossegades i dolors musculars habituals, ens sembla oportú aquest recordatori per si un cas es poguessin produir aquí situacions com la que descrivim.

Quan visiteu la Web  Patient Opinion,  la podreu veure tant en castellà com en català, segons sigui la configuració del vostre navegador.

Aquest és el  primer resultat pràctic de la col·laboració entre Patient Opinion i la nostra Web e-Criterium, que molt aviat estarà operativa i a disposició  de tots els que vulgueu participar.

Olga Fernández Quiroga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: